Empresa

Després d'una llarga experiència en les principals empreses del sector, vam iniciar en el 2.009 aquesta nova etapa, de la mà del prestigiós fabricant portuguès RAMADA-STORAX, proveïdor de les extintes empreses distribuïdores Logisma i Montestant.

Amb el suport tècnic i logístic de RAMADA-STORAX i els gairebé 30 anys de dedicació al sector de l'emmagatzematge podem garantir als nostres clients el màxim grau de satisfacció en tot el camí a recórrer des de l'inici del projecte, garantint el millor estudi de les seves necessitats amb els millors professionals i els més moderns mètodes de fabricació amb una especial exigència en la qualitat de la matèria primera i la logística més precisa per aconseguir satisfer els terminis d'execució més exigents.

Totes les necessitats d'emmagatzematge de la seva empresa poden quedar cobertes amb la nostra àmplia gamma de productes: des de la clàssica prestatgeria d'angle ranurat "de tota la vida", passant per altres solucions "sense cargols" com les sèries SP 1 i SP 2 per càrregues mitges manuals o la IM 50 o IMPEC per càrregues lleugeres amb prestatge metàl.lic... i sense oblidar el model SP 55 per càrregues manuals pesades amb prestatge d'aglomerat o metàl.lic i per a les instal.lacions amb diversos pisos de passadissos elevats o per a l'emmagatzematge de caixes o contenidors tipus "Miniload". I tots els sistemes d'emmagatzematge de palets: Convencionals, compactes, dinàmiques... i amb especial atenció als sistemes "estrella" de RAMADA-STORAX: les prestatgeries sobre bases mòbils i el sistema STORAX RANGER d'acumulació automàtic de palets.

Contacti amb nosaltres. Entre el seu coneixement dels seus productes i la nostra experiència en l'emmagatzematge aconseguirem la millor solució per al seu magatzem.

ESTANTERÍAS SILVA
Equips i Sistemes de Magatzematge

*    www.estanteriassilva.com   *    Estanterías Silva    *    Con el apoyo técnico y logístico de RAMADA-STORAX    *                       

  Legal